Session: connection failed Dance Masters Administratie, het administratieprogramma voor uw dansschool.

Leerlinggegevens

Het leerlingen invoerscherm

Dance Masters Administratie biedt U de mogelijkheid al uw leerlingegevens centraal te beheren. U kunt adres- en persoonsgegevens invoeren, maar ook bijvoorbeeld e-mailadressen of gsm-nummers voor het versturen van e-mail of SMS-jes. Indien leerlingen zich opgeven met een een vaste partner wonend op hetzelfde adres dan kunnen ook hiervan de gegevens worden opgegeven. Ook kan vanuit het programma een foto worden toegevoegd aan de leerling, welke vervolgens op een pasje kan worden afgedrukt. De opgegeven leering (of paar) kan vervolgens worden ingeschreven op een club in het huidige of een ander seizoen.

Dance Masters Administratie bevat ook functies voor de automatische controle van adresgegevens zodat Uw adressenbestand altijd up to date is.

Seizoenen

Vergelijkingen tussen seizoenen

De kracht van Dance Masters Administratie zit in het gebruik van seizoenen. Dit betekent dat U binnen Dance Masters Administratie meerdere seizoenen kunt aanmaken, waarin U leerlingen kunt inschrijven en registraties kunt doen. Hierdoor zijn inschrijvingen en registraties in een seizoen onafhankelijk van de inschrijvingen in een ander seizoen. Zo kunt U gegevens tussen seizoenen vergelijken, zoals het aantal inschrijvingen voor een bepaald niveau of clubtype. Ook kunt U terugkijken in een vorig seizoen voor de gegevens van een bepaalde leerling of club. U kunt zelfs al een leerling inschrijven voor een club in een volgend dansseizoen.

Clubgegevens

Clubgegevens

Een leerling kan worden ingeschreven op meerdere clubs in een seizoen. Voor deze club kunnen vervolgens de betalingen en de presentie worden geregistreerd. Door middel van de in veel schermen terugkerende presentie en betalingsbalk kunt U in een oogopslag de presentie- en betalingsregistratie controleren.

Betalingen

Natuurlijk kunnen in Dance Masters Administratie ook de betalingen voor een cursus worden geregistreerd.

Registratie van betalingen

In Dance Masters Administratie worden de betalingen per inschrijving geregistreerd.
Dit maakt het mogelijk om per inschrijving van een leerling de betalingen te controleren.

Betalingsmethoden

In Dance Masters Administratie wordt gewerkt met zogenaamde betalingsmethoden.
Deze kunt U zelf definiëren, zodat U zelf kunt bepalen op welke methodes er betaald moet worden voor een cursus.
Ook is het mogelijk om voor een club de bedragen voor een betalingsmethode te laten afwijken van de standaard bedragen, zodat u voor die club niet nog eens een aparte betalingsmethode hoeft aan te maken.

Automatische Incasso

Bij het definieren van een betalingsmethode kunt U er voor kiezen om er een zogenaamde clieop methode van te maken. Alle betalingen die voor deze methode geïnd moeten worden kunnen worden geëxporteerd in het Clieop03 formaat.
Deze kunt U dan vervolgens eenvoudig importeren in Uw programma voor elektronisch bankieren voor het foutloos en moeiteloos afhandelen van al uw betalingen. Op het moment dat een betaling is geëxporteerd naar een clieop03 bestand wordt deze door het programma automatisch geregistreerd als zijnde betaald, zo kunt u met een druk op de knop honderden betalingen tegelijk registreren.

Pasjes en presentie

Presentie scherm

Vanuit het programma kunnen pasjes worden afgedrukt met een foto van de leerling en een streepjescode voor een eenvoudige aanwezigheidsregistratie op de lessen en evenementen. Tevens geven de presentieschermen informatie over inschrijvingen, vervolglessen, opgaven voor evenementen, betalingen en danstesten.

Dansschooloverzicht

Het dansschooloverzicht

Een van de centrale schermen van de applicatie is het dansschooloverzicht. Vanuit dit scherm kun U veel van de dagelijkse taken uitvoeren.

  • nieuwe seizoenen aanmaken
  • nieuwe clubs aanmaken
  • leerlingen verplaatsen van de ene club naar de andere
  • bewerken en koppelen van standaard brieven aan clubs
  • indelen van danstesten
  • een overzicht genereren van leerlingen die dit jaar niet meer op les zitten
  • evenementen beheren
en nog veel meer.

Communicatie

Dance Masters Administratie bevat vele mogelijkheden voor communicatie met Uw leden.

  • het afdrukken van gepersonaliseerde brieven
  • het versturen van gepersonaliseerde email m.b.v. de ingebouwde e-mail editor
  • gepersonaliseerde sms-jes

Ook kunnen, indien U gebruik maakt van Microsoft Outlook als mailclient, opgaven die via uw website zijn gedaan direct worden geïmporteerd in het systeem, zodat deze gegevens niet meer nogmaals handmatig moeten worden ingevoerd.

Koppelingen met het internet

Het internet is een belangrijk communicatiemiddel, ook voor Uw dansschool. Daarom bevat Dance Masters Administratie naast het versturen van e-mails ook een aantal andere koppelingen met het internet. Zo kunt U een lesrooster exporteren in XML-formaat, zodat U deze kunt gebruiken om met minimale moeite een lesrooster op Uw website te onderhouden. Ook kunnen gegevens voor het meegeleverde on-line inschrijfformulier worden geëxporteerd.

Netwerken

Dance Masters Administratie is geschikt om gelijktijdig door meerdere gebruikers te worden gebruikt. Hierdoor kunnen meerdere inschrijvingen gelijktijdig door meerdere mensen worden afgehandeld.

Onderhoud en updates

Door een abonnement te nemen op Dance Masters Administratie blijft U gegarandeerd voorzien van de meest recente versie, inclusief alle nieuwe functionaliteit. Ook kunt U tegen gereduceerde prijzen nieuwe functies aanvragen. Elke nieuwe functionaliteit wordt opgenomen in het programma en komen dus ten goede aan alle gebruikers. Niet-geabonneerde gebruikers ontvangen alleen updates voor verbeteringen aan bestaande functionaliteit.

Copyright Zawadi IT Diensten © 2004/2007